Lesbisk dating: Find en kæreste på disse 6 dating-tjenester

Lesbiske dating-tjeneste: Her er 6 dating-tjenester til lesbiske
Lesbiske dating-tjeneste: Her er 6 dating-tjenester til lesbiske
Er du på udgik efter en ligesindet kvinde? Her får du en liste over de mest populære dating-tjenester for lesbiske.

Dating-tjenester for lesbiske: Er du lesbisk, og leder du efter en ligesindet kvinde, som du kan tilbringe kvalitetstid sammen med? Du har måske forsøgt dig med at finde den eneste bylivet, men uden held. Måske er det på tide at prøve det online dating-marked?

Der findes mange online dating-sider og apps, som primært henvender sig til heteroseksuelle, hvilket måske har gjort, at du hurtigt har set bort fra dem. Langt de fleste dating-tjenester har dog indrettet sig således, at homoseksuelle også kan anvende dem. 

Mange kvinder leder efter andre kvinder dagligt, hvorfor du med fordel kan benytte dig af en online dating-tjeneste til at finde ligesindede lesbiske. Savner du en kæreste eller blot noget uforpligtende, finder du her en liste over de meste populære dating-tjenester for lesbiske, som du nemt og hurtigt kan benytte.


#1: Dating.dk

Dating.dk er en af Danmarks største, mest populære og dermed mest anvendte online dating-tjenester. Den er for alle og har over 500.000 medlemmer, hvortil deres succesrate er ret høj. 

Dating.dk kan du let oprette en gratis bruger og gå på jagt i deres hav af profiler. Denne dating-tjeneste er nemlig den mest anvendte online dating-platform af lesbiske kvinder. Dating.dk er derfor et sikkert valg, særligt hvis du ønsker at finde en kæreste. 


#2: Be2

Be2 er ligeledes en af Danmarks største online dating-tjeneste, hvor de har omkring 700.000 medlemmer. Tjenesten er for alle, og her kan du ligesom ved Dating.dk oprette en gratis brugerprofil. 

Be2 har været godt modtaget af lesbiske kvinder, hvorfor en del også anvender denne online dating-tjeneste, som deres primære, i håbet om at finde den rette til  at dele livet med. 

Læs også:  6 bud på aktiviteter til polterabenden

#3: Match

Match.com er en online dating-tjeneste, som betjener mange lande udover Danmark. Det er en Amerikansk funderet virksomhed med hovedsæde i Texas. Derfor er Match.com indehaver af mere end 60 millioner medlemmer, hvilket gør dem til verdens største dating-tjeneste.

dk.Match.com får du rig mulighed for at tage på en online date, møde en ligesindet og finde den rette. Er du klar på det, kan du også udforske de nærliggende lande. Match.com er både i Sverige, Norge og Tyskland, samt mange andre lande. 


#4: HER – The Lesbian App

HER er lavet af kvinder til kvinder og er for lesbiske og queer kvinder. HER tilbyder tilmed sine brugere, at deltage i diverse queer og LGBT-events for at møde ligesindede, så alt dating ikke kun foregår online. 

Med dating-appen HER vil du både kunne søge og møde nye venner, såvel som du kan lede efter den eneste ene eller noget ganske uforpligtende. I app’en finder du også gode råd fra andre LGBTQ kvinder. Appen kan hentes via Google Play og App Store.


#5: Tinder

Tinder er en af de mest kendte apps, som anvendes til dating. Den arbejder ud fra en algoritme, som fortæller dig hvem der er i nærheden, hvor du så kan vælge om du er interesseret i den givne person eller ej.

Tinder er let at anvende, og kan bruges til både det mere uforpligtende og til at finde en kæreste. Du skal blot oprette en profil og fortælle hvad du søger og så kan du swipe dig igennem deres kartotek af brugere. Tinder fås som app.  

Læs også:  Køb den rigtige glidecreme til dig

#6: Victoria Milan

Denne dating-tjeneste er til dig der kun ønsker noget uforpligtende, såsom et one night stand eller flere. På Victoria Milans side kan du let oprette en profil, hvor du kan møde mange andre online, der ønsker det samme som dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere