Hvordan opfører en forelsket mand sig? 4 tegn på, at han er lun på dig

Synes du, det er svært at læse mænd? Og har du nogensinde undret dig over, om den fyr, du er vild med, rent faktisk har det på samme måde? Lær at afkode, hvordan en forelsket mand opfører sig. Se de 4 klare tegn her.

#1: Du kan se det på hans øjne

Man siger, at ens øjne afspejler ens sjæl. Derfor er dét at kigge ham i øjnene et godt sted at starte. Hvis han kigger dig lige ind i øjnene og ikke prøver at afvige fra dit blok, så er det et tegn på, at han er interesseret. Måske er hans pupiller større end normalt? Det er også et godt tegn.

Hvis han derimod kigger på alt andet end dig, og hvis han blik flakker, så er det et tegn på, at han ikke er interesseret. Dog skal du være klar over, at det også kan skyldes, at han er genert.

#2: Hold øje med hans mund

Munden afslører mere, end du lige går og tror. Hold øje med, hvordan bruger sin mund og lyt efter, hvad han siger. Hold øje med, om han smiler, når I er sammen – særligt, hvis han smiler, imens han kigger dig i øjnene. Gør han det, er han formentlig glad for dit selskab. Det betyder ikke eksplicit, at han er forelsket, men det giver dig et prej i den rigtige retning.

Ryger, spiser eller drikker han ofte, når I er sammen? Det kan være et ubevidst tegn på, at han ønsker, du skal se hans mund – og dét kan være et tegn på, at han er lun på dig.

Læs også:  Guide: Sådan bør du bruge din badevægt

Generelt bør du lægge mærke til, om han taler meget, når du er sammen med ham. Hvis han gør det, så kan han godt lide dit selskab. Svarer han blot, når du spørger ham om noget, så er det ikke et godt tegn, og da slet ingen indikation om, at han er forelsket.

#3: Skriver han til dig, også når du ikke svarer?

Hvis han skriver til dig, er det selvfølgelig et godt tegn. Det betyder dog ikke, at han er forelsket i dig. Der kan være mange grunde til, at en fyr skriver. Dog bør du være opmærksom på, om han også skriver til dig, når du ikke svarer.

Bliver han ved med at skrive, selvom du ikke svarer? Så er han formentlig følelsesmæssigt involveret – og ikke blot ude på at komme i bukserne på dig.

#4: Er han glad, når I er sammen?

Denne burde give sig selv. Det er det klareste signal, du kan kigge efter. Er han glad, når I er sammen? Smiler og griner han? Gør han det, så er det et klart signal om, at han nyder dit selskab – og sikkert også mere end bare det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like