Tørshampoo: Gør du også disse 4 ting forkert, når du bruger tørshampoo?

Tørshampoo bliver mere og mere populært. Det er nemt og bekvemt – men husk ikke at gøre disse 4 ting forkert.

Det er ikke uden grund, at danskerne har fået øjnene op for tørshampoo, dets mange kvaliteter og lette anvendelse. Tørshampoo er efterhånden også blevet fast inventar på mange badeværelser landet over.

Og det er ikke helt uden grund – det kan redde enhver morgen, hvor der ikke er tid til den helt store hårvask. Tørshampoo får nemlig de fedtede lokker til at se friske ud på ingen tid.

Men ved du egentlig, hvordan du bruger produktet korrekt? Herunder finder du en guide til, hvordan tørshampoo bør anvendes.

1. Hvor meget tørshampoo skal du egentlig bruge på en gang?

Hvis du anvender for stor en mængde tørshampoo på én gang, kan det hurtigt resultere i et misfarvet og beskidt look. Derfor bør du hellere spraye for lidt end for meget – start i de små, du kan altid spraye lidt mere.

2. Bruger du tørshampoo de rigtige steder?

Tørshampoo skal sprayes i hovedbunden, da det det er hårrødderne og ikke spidserne der bliver fedtede. På den måde undgår du også at håret ender med at se livløst ud.

Husk heller ikke at spraye tørshampooen for tæt på håret eller hovedbunden. Et tip er, at holde tørshampooen minimum 30 centimeter væk fra håret når det skal sprayes i.

3. Masserer du produktet ordentlig ind i hovedbunden?

Det er vigtigt at massere tørshampoo ordentligt ind efter du har sprayet. Gør du ikke det ender det med at ligge som et lag ovenpå håret og så får det ikke den optimale effekt.

Vores tip: lad tørshampooen sidde lidt i håret efter du har sprayet det på. På den måde får hårrødderne mulighed for at absorbere olien. Derefter masserer du med fingerspidserne tørshampooen ind i hovedbunden i ca. 1 minuts tid og så er du og dit hår klar til endnu en dag. 

Læs også:  Nemt og billigt: Spar både tid og penge på madlavningen – og undgå samtidig madspild

4. Bruger du tørshampoo dagligt?

Du bør ikke anvende tørshampoo dagligt, da det lukker for porerne i hovedbunden. Det gør, at din hovedbund ikke kan trække vejret og derudover kan det også give bumser. Derfor bør du ikke anvende tørshampoo hver dag, men kun  en til to gange mellem hver hårvask.

Bonus: Tørshampoo er genialt til mange ting

Tørshampoo er godt at bruge, hvis ikke du kan nå at vaske dit hår og det har brug for at blive frisket op hurtigt. Men, tørshampoo kan også give lidt volumen og fylde, så det kan også anvendes ved opsætning af hår, hvis du ønsker det skal have lidt ekstra hold og styrke eller hvis du ønsker et mere mat look.

Mange finder det også perfekt til brug af pandehår, da det godt kan tendenserer til hurtigere at se fedtet ud end resten af håret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like