Ankelstrømper er tilbage

Det begynder at blive lunere i vejret, og det betyder, at vi skal ty til nyt fodtøj, hvis vi ikke skal gå til i varmen. Som kvinde vil sommersandaler eller ballerinaer være et godt bud på sommersko. Problemet her er, at strømper ikke ligefrem gør noget godt for for udseendet.

En ting er, at det er varmt at bære strømper i sommersko – det er heller ikke ligefrem særlig kønt. Mange har prøvet at gå i ballerinaer uden sokker, og de vil kunne nikke genkendende til, at det absolut ikke er en god ide. Skoene begynder at gnave, og det kan give klamme fødder. Løsningen er er ankelstrømper

Ankelstrømper er geniale om sommeren, fordi de ofte kommer i et let og åndbart materiale. Deres form gør, at de passer bedre i en lang række sommersko, da strømpekanten herved ikke er synlig. 

Hvilken farve skal jeg vælge

Ankelstrømper kommer ofte i mange forskellige farver, men farven på strømpen er i virkeligheden ikke så vigtigt, da man ofte ikke vil kunne se farven på sokkerne, når man har dem på i et par sandaler. 

Det kan give god mening at købe mange strømper i samme farve og materiale, da det gør det lettere efterfølgende sortere efter tøjvask. 

Sorte, hvide eller grå strømper passer til det meste tøj, og det kan derfor være værd at overveje, at købe ankelstrømperne i disse farver.

Hvilket materiale er bedst

Dét som ofte adskiller ankelstrømper med eksempelvis tennissokker er blandt andet materialet. Ankelstrømper er især lavet til, at man kan bære strømper i varmere vejr, og derfor giver det også god mening, at ankelstrømperne ofte kommer i et lettere materiale. 

Du kan med fordel købe ankelstrømperne i bomuld, da dette materiale gør det lettere for huden at komme af med eventuel fugt. Bomuld er desuden også kendt for at være et blødt og slidstærkt materiale.

Tilbage er der kun at sige rigtig god sommer. 

Læs også:  Guide: Vælg en pusletaske, som kombinerer komfort, funktionalitet og æstetik
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere