Sundhed: Så effektivt er sex til at forbrænde kalorier

Vi farter til træningscenteret mere end nogensinde før og det er svært at gå en tur uden at møde mindst en tungt åndende dansker i løbetøj på vejen. Men hvordan er det nu med lagengymnastikken?

Annonce: Kan du skifte det månedlige abonnement til fitness ud med et par timers hygge med din partner eller alene? Læs med herunder og bliv klogere på, hvor mange kalorier du forbrænder ved sex og, hvordan du kan gøre den frække træning mere effektiv for dig selv.

Hvor effektivt er sex i forhold til træning?

Der er lavet relativt meget forskning på området indenfor de sidste år, så derfor findes der en hel del viden omkring emnet som du kan trække på, hvis du ønsker at lave en lummer træningsplan for vinteren.

Det viser sig, at sex ikke kan måle sig med hård træning idet du stadig forbrænder flere kalorier i minuttet på en almindelig løbetur, dog kan det gå under betegnelsen let motion, der også omfatter raske gåture. Du skal altså være ualmindeligt aktiv under lagenerne, hvis du skal forbrænde julefrokosten på en frække måde.

Hvad kan du gøre for at forbrænde mere under sex?

Det giver helt sig selv, at du forbrænder mere, når du er aktiv, end du gør, når du ligger stille. Så den helt almindelige missionærstilling gør ikke det store for dig som kvinde.

Vil du gerne forbrænde flere kalorier kan du derfor bruge det som undskyldning for at ruske lidt op i sexlivet. Det betyder, at du med fordel kan sætte dig øverst i stedet for at ligge på ryggen. Vil du have endnu mere ud af det, så kan du i stedet for at sidde på knæene rejse dig på fødderne og squatte over din partner. Det skal nok sætte gang i musklerne.

Læs også:  Tøjvask: Hvor ofte skal du egentlig vaske dit tøj?

I det hele taget handler det om at du skal være mere bevidst om at bruge kroppen aktivt under sex. Især i de stillinger, hvor det ellers kan være let at blive passiv og bare modtage. Jo mere du arbejder med, des mere får du ud af det – på flere måder end en – og mon ikke også din partner vil være godt tilfreds med det.

Skru endnu mere op for varmen

Ud over selve bevægelsen i sex, så er der heller ikke nogen tvivl om, at selve orgasmen giver dig et forbrændingsboost af de helt store. Vil du gerne udnytte den mulighed noget mere, så kan du tilføje ekstra krydderi i form af fræk sexlegetøj fra Purelust.dk, der med sikkerhed vil få dig til at komme igen og igen.

Det kan være svært for kvinder at opnå orgasme blot ved almindeligt samleje og ofte er det en længere proces at nå frem til klimaks. Vil du gerne sikre dig de lange, dybe orgasmer kan du derfor med fordel invitere din partner til at bruge sexlegetøj til at stimulere dig yderligere under sex. Det vil med garanti også give din partner ekstra nydelse at se dig blive tændt og komme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like