Dating-svindel: Hvilke dating-sider bør du holde sig fra?

I dag findes der over 20 danske datingsider, så der må siges at være lidt at vælge imellem. Desværre er bagmændene bag en række datingsider nogle værre banditter, der prøver at snyde forbrugerne. Derfor er der nogle sider, man bør holde sig helt og aldeles fra, da de ikke hjælper en med at finde kærligheden, men blot med at tømme bankkontoen.

Overvejer du at tilmelde dig en eller flere datingsider med henblik på at finde kærligheden, bør du gøre dit hjemmearbejde. Ellers så risikerer du nemlig at blive taget ved næsen.

Der findes nemlig desværre en række datingsider, som bruger ufine metoder til at lokke penge ud af forbrugerne. Det er egentlig ikke, fordi de uetiske datingsider ikke har potentialet til at blive gode datingsider, når man kigger på sidernes tekniske setup. Brugerfladen fejler som regel ingenting – det gør etikken og metoderne derimod.

En af de uhæderlige ting, slyngel-siderne foretager sig, er, at de fylder deres sider med fakeprofiler, så forbrugeren tror, at aktivitetsniveauet er højt.

En anden ting, som nogle få uetiske datingsider gør, at de skriver med MEGET, MEGET små bogstaver, at et tilbud indbefatter, at man tilmelder sig minimum et år eller lignende.

Den tredje vanvittige ting, som kendetegner nogle ganske få dating sider, er, at det hos dem nærmest er umuligt at opsige sit medlemskab.

Det lyder som en and, men der findes desværre nogle enkelte slyngel-sider, hvor det kun er muligt at opsige sit medlemskab via fax, og hvem ejer lige sådan en i disse moderne tider?

At der findes nogle få elendige datingsider, der snyder og bedrager, bør dog ikke afholde dig fra at tilmelde dig en eller flere datingsider.

Langt de fleste datingsider er nemlig hæderlige og tilbyder stor værdi, så hvis du bare gør dit hjemmearbejde, skal du nok ende på en datingside, du ikke fortryder at have tilmeldt dig.

Hvordan undgår jeg slynglerne?

Det er heldigvis ret let at undgå slyngel-siderne, og herunder kommer vi ind på, hvilke initiativer du kan foretage med henblik på dette.

Læs også:  Hvad er dans godt for?

Tjek sidernes Trustpilot

Hvis en datingside snyder brugerne, vil dette afspejle sig på sidens Trustpilot, der vil være fyldt med dårlige anmeldelser. Et besøg på en datingsides Trustpilot vil derfor hurtigt kunne opklare, hvorvidt du bør opgradere dit medlemskab til et premuim eller ej.

Google sidens brandnavn

Flere af de datingsider, der benytter ufine metoder, har allerede været en tur igennem mediemøllen. Derfor er der en reel chance for, at der kommer negative historier frem, når du Googler brandnavnet på en af de sider, som du bør holde dig fra.

Vær opmærksom på disse faresignaler

En erfaren datingrotte vil typisk kunne spotte snydesiderne alene ved at afkode nogle få signaler på siderne.

Der er nemlig en række træk, der går igen på de sider, der snyder, og de faresignaler, du bør være opmærksom på, er:

  • Får du en masse henvendelser, lige når du opretter dig, selvom du hverken har profilbillede eller -tekst? Ja, så benytter siden sig sandsynligvis af fakeprofiler
  • Ser mange af de andre profiler uægte ud? Ligner de overhovedet danskere på deres billeder? På slyngel-siderne vil fakeprofilerne sjældent være udstyrede med billeder af danskere, og det vil det trænede øje altså kunne spotte.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere