Gave til konfirmand: 5 kreative idéer til konfirmationsgaver til hende

Skal du til konfirmtion, men mangeler inspiration til den perfekte konfirmationsgave til hende? Vi har samlet 5 bud på konfirmationsgaver, der helt sikkert vil bringe glæde.

Konfirmationerne er en tid fyldt med fast – og ikke mindst konfirmationsgaver.. Mangler du inspiration til en konfirmationsgave, der holder i lang tid og som kan sprede glæde hele livet? Herunder har vi samlet 5 bud på kreative konfirmationsgaver til hende, der med garanti vil tage kegler hos konfirmanden.

#1: Illustrationer, plakater og fotokunst

Hvorfor ikke give konfirmanden en illustration, plakat eller et stykke fotokunst? Det vil kunne klæde væggene på værelset, og så kan den tages med, når hun flytter hjemmefra. Det er naturligvis nødvendigt, at du vælger en stil, der matcher konfirmandens personlige smag.

Mangler du inspiration? Se eksempelvis disse kunstplakater fra Viola Brun, der kan hænges op som enkeltstående eller i kombination med andre plakater fra kollektionerne. De fås i minimalistiske, illustrative og dekorative stilarter, så du kan helt sikkert finde en, der passer som konfirmationsgave til hende, der er festens midtpunkt.

#2: En rejse til en valgfri storby

Er konfirmanden den rejselystne type, og har du lyst til at give en konfirmationsgave, der er noget udover det sædvanelige, er en rejse et godt bud på en helt unik konfirmationsgave til hende.

En rejse er en oplevelse, der holder hele livet, og som I samtidig kan dele, så du også får noget ud af den. Det er et evigt minde, som du deler med konfirmanden, og det betyder ikke så meget, om det er en tur til Dubai bare et spa-ophold i Tyskland. Lad hende eventuelt vælge selv, så hun har medbestemmelse i forhold til destinationen.

Det vigtigste er, at det er en gave, som med garanti vil skabe glæde og gode minder, der holder for evigt. Naturligvis er det ikke en gave, du giver til hvem som helst, men er konfirmanden et familiemedlem, du er glad for, er det et oplagt bud på en konfirmationsgave til hende.

Læs også:  Sundhed: Så effektivt er sex til at forbrænde kalorier

#3: Et smukt smykke, der vil klæde hende

Hvem elsker ikke smykker? Det gør de fleste kvinder – også dem, der er på vippen til at springe ud i voksenlivet. En halskæde, et armbånd, et par øreringe eller et andet smukke er en oplagt konfirmationsgave til hende, der går op i sin stil.

Samtidig vil det være et evigt minde om konfirmationen, som kan følge hende resten af livet. Det er vigtigt, at du investerer i et smykke, der matcher hendes stil, og som er af god kvalitet. Er du i tvivl om, hvad hun kan lide, kan du med fordel købe et minimalistisk og stilrent smykke, der passer til de fleste outfits.

#4: En lækker taske, der kan bruges i mange år

En moderne, simpel og smart taske i en elegant farve fra et mærke, konfirmanden kan lide, er et oplagt idé til konfirmationsgave til hende. Den er praktisk, når hun skal i skole eller begynder på en ungdomsuddannelse.

En taske er praktisk, og den er oplagt til de fleste af livets situationer, når hun er på farten. Særligt i forbindelse med konfirmationen, hvor hun træder ind i de voksnes rækker, og generelt kommer til at være mere på farten.

#5: En velduftende parfume

Hvis ikke konfirmanden allerede nu er begyndt at bruge parfume, kan det være en oplagt idé til en konfirmationgave til hende. Vælg en parfume, der dufter af ungdommelighed og selvsikkerhed uden at være for meget.

Et godt bud på en parfume, der matcher disse kriterier perfekt, er Stella Parfume fra Stella McCartney. Er du i tvivl om, hvorvidt en parfume er for meget, fås den også i den mildere Eau de Toilette-version.

Læs også:  Sexlegetøj for begyndere: Sådan kommer du i gang

Parfumen er feminin og dufter skønt af mandarin, citron og roser, samtidig med at den har en maskulin undertone, der oser af ben i næsten og selvstændighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere