Gaveideer til kæresten: 5 gaver, der vil begejstre enhver mand

Rigtig mange mænd er dårlige til at skrive ønskelister. Det stiller store krav til os pigers kreativitet. Hvis du er helt på bar bund angående gave til din kæreste, så fortvivl ej. Her får du nemlig 5 gode gaveideer.

Det er sjovt med mænd. Lige så kreative de kan være, når de kommer med undskyldninger for ikke at have gjort rent, lige så lidt kreative er de, når de skal kreere ønskelister. Det er ikke atypisk, at en ønskeliste fra en mand maksimalt indeholder to ønsker – sokker og rødvin.

Som kæreste ønsker du formentlig ikke at give nogen af delene. Du vil – det gætter vi i hvert fald på – nemlig gerne give en betydningsfuld og personlig gave, og sådan kan hverken sokker eller rødvin altså beskrives.

Skal din mission lykkes, må du være kreativ, og det hjælper vi dig gerne med at blive.
Herunder får du nemlig lidt gødning til de små grå i form af 5 bud på gaver, som enhver mand vil blive begejstret for.

Små personlige gavekort

Første forslag er små gavekort, som du selv kreerer og dekorerer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad gavekortene skal kunne bruges til. Eksempler kunne være kropsmassage, en tur på cafe, eller at du laver lækker aftensmad.

Hvis du og din kæreste tilhører det friske segment, kan du også give ham et par frække gavekort, for eksempel et gavekort til et blowjob, analsex eller lignende.

En tur i teateret

Rigtig mange af os går hyppigt i biografen – derfor synes vi også, at biografbilletter er en lidt for ordinær gave. Vi anbefaler dog et fint alternativ – nemlig en tur i teateret. Alle landets største byer har fine teatre, og vi synes faktisk, at det – at gå i teateret – er ekstremt undervurderet.

Læs også:  Valg af psykolog: Sådan udvælger du den rigtige psykolog i København

Hvert år opsættes der nemlig en masse fantastiske stykker, som demonstrerer, hvor mange dygtige forfattere, instruktører og skuespillere vi har her i Danmark. At en teaterforestilling er live gør den uomtvisteligt meget mere levende end en tur i biffen.

Der er stor forskel på de stykker, der hvert år opsættes, så uanset hvilken type din kæreste er, bør du kunne finde et stykke, der interesserer ham.

En fræk gave

Langt de fleste mænd har ikke noget imod eksperimenter og lidt lir i soveværelset. Derfor er det også de færreste, der vil rynke på næsen over at få lidt sexlegetøj i gave.

Markedet for sexlegetøj er enormt, så der er rigtig, rigtig mange muligheder. Hvis din kæreste og dig endnu ikke har leget særligt meget med sexlegetøj, kan du starte lidt forsigtigt ud og give ham enten en penisring eller en penispumpe. En anden mulighed er, at du køber et frækt kostume til dig selv og giver ham en tur på lagenerne, som han sent vil glemme.

En rejse

Hvis du er ved muffen, vil en rejse være en helt fantastisk gave. Rejser er noget af det, som vi husker allertydeligst, og det skyldes dels, at vi virkelig er mentalt til stede, når vi rejser, men også at vi oplever en hel masse nyt på rejser.
Giver du din kæreste en rejse, er det naturligvis underforstået, at du skal med, så med denne gave giver du også dig selv noget at se frem til.

En flot ur

Sidste gaveforslag på vores liste er et flot ur. I løbet af de seneste år er det blevet mere og mere populært at gå med ur som mand, og der er desuden kommet en række forhandlere, som sælger ekstremt flotte kvalitetsure til relativt lave priser. Dermed er denne gave en, som langt de fleste bør kunne få råd til at give.

1 comment
  1. Jeg er ikke helt “ved muffen”, som du skriver 😀 men jeg har sparret lidt sammen, og tænker fx at give min kæreste et ophold på hotel. Det ville da være fantastisk at bruge halvanden dag sammen, bare ham og jeg. Med god mad også 🙂
    Det er i hvert fald en idé, du kan tilføje til listen. Især i år, hvor hotellerne har det super svært! Det er da en win-win.
    Kh Julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like