Guide: 4 ting, du bør være opmærksom på, når du skal købe barnevogn

Når du skal købe ny barnevogn, er der nogle vigtige ting at forholde sig til og overveje inden køb – det er vigtigt, at den passer perfekt til de behov, I har, så det er komfortabelt, når I skal ud og bevæge jer sammen med jeres lille guldklump.

Sponsoreret: Det varierer fra familie til familie, hvilke behov I har. Nogle har brug for en lille smart barnevogn, som let kan klappes sammen, hvorimod andre ønsker en større og mere robust barnevogn til lange ture i skoven og andre steder, hvor underlaget er mere ujævnt end i byen.

Det kan virke uoverskueligt at finde rundt i, hvilken slags barnevogn, man skal investere i – derfor har vi lavet en lille guide, som du kan bruge, når du skal vælge den helt perfekte barnevogn til din familie.

Nummer 1: Hjul og justérbart styr

Først og fremmest skal du overveje, om du ønsker punktérfrie hjul eller ej. Nogle vælger ikke-punktérfrie hjul, da der som regel er en større komfort forbundet med mindre dæk.  Efterhånden har flere producenter dog forfinet de punktérfrie hjul så meget, at komforten er næsten den samme som almindelige dæk med luft i. 

Big Star Supreme som produceres af Emmaljunga er eksempelvis et godt bud på en barnevogn med punktérfrie dæk, der samtidig ikke går på kompromis med komfort.

Du kan også få let svingbare hjul på barnevognen. Det kan især være fordelagtigt i storbyen, hvor der kan være mange forhindringer på fortovene, man skal styre udenom.

Er I flere, der skal gå med barnevognen, og er der betydelig højdeforskel på jer, kan det være smart at vælge en barnevogn med et justérbart styr, så ingen af jer får ondt i skulder og ryg.

Nummer 2: Boligsituation

Kig på din boligsituation – bor du i lejlighed eller i hus? Skal du op ad trapper, og/eller er der lidt plads dér, hvor barnevognen skal stå opbevaret? Det kan være smart med en mindre model, som er let at manøvre rundt, hvis du bor i lejlighed og der er får kvadratmeter at gøre godt med. 

Læs også:  Alt du skal vide om skønhedsidealer

Dertil er det også vigtigt at overveje, om du skal ind og ud af busser, eller om du har bil. Hvis du har bil, kan det være smart at tage den med, når du køber din barnevogn, så du sikrer at der er plads til den i bilen.

Nummer 3: Ønsker du at få flere børn i fremtiden?

Ønsker du flere børn i fremtiden, vil vi anbefale dig at bruge lidt flere penge på en barnevogn i højere kvalitet – i denne sammenhæng hænger pris og kvalitet oftest sammen. En sådan barnevogn kan tåle mere slid og lever længere. Du kan eventuelt blot skifte madrassen ud til lillebror/lillesøster. 

Nummer 4: Skal barnet sove udendørs? 

Skal dit barn udenfor og sove, bør du anskaffe dig en barnevogn, der er godt isoleret. Ønsker du også, at dit barn skal sove ude i lang tid, så bør du anskaffe dig én med stort liggemål – gerne med et mål på minimum 36×96 centimeter indvendigt.

Tip: Når du skal ud og gå en lang tur med din lille guldklump i barnevognen, kan det være en god idé, at få sig en kopholder på styret. Så er kaffen altid ved hånden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere