Guide: Sådan vælger du den rigtige babyalarm

Hvilken babyalarm skal jeg vælge?
Hvilken babyalarm skal jeg vælge?
Det er vigtigt, at du har en babyalarm, som du kan stole på fungerer. Men har du brug for kamera, og hvor lang rækkevidde skal babyalarmen egentlig have? Få svar på dine spørgsmål her.

Babyalarmen er et essentielt værktøj, når du har en baby. Det vigtigste er vigtigt, at du kan stole på forbindelsen, så du ikke risikerer, at du ikke kan høre dit barn. Hvis alarmen svigter, er det nødvendigt, at den giver dig besked herom – ligesom du skal have besked, hvis du er uden for dækningsvidden, eller batteriet er ved at løbe tørt.

Hvilken babyalarm har den bedste dækningsgrad?

De babyalarmer, der har det bedste signal, er dem, der har DECT, som er et digitalt forstærket signal. Med sådan en alarm er der udelukkende en lille risiko for, at du vil høre udefrakommende lyde, hvis der er andre i området.

Har du en analog babyalarm, vil der være langt større risiko for, at du kan høre andre lyd. Vælg en alarm, hvor du har mulighed for at justere, hvor lydfølsom den skal være. Du skal helst ikke kunne høre fuglekvidder eller andet støj, der kan risikere at overdøve babys gråd.

Hvor langt skal babyalarmen række

Det er forskelligt fra person til person, hvor lang en rækkevidde, man foretrækker, at kunne høre babyalarmen. Nogle alarmer kan fungere i flere hundrede meter, hvis der vel at mærke er tale om et åbent landskab, imens andre ikke kan fungere mellem to etager. Samtidig skal du være opmærksom på, at du ikke altid kan stole på den rækkevidde, der skiltes med på produktet.

Læs også:  Junior- eller babydyne: Hvilken dynetype skal jeg vælge?

Derfor bør du teste alarmen grundigt, før du køber den. Gå eventuelt udenfor butikken med den, så du kan teste, om den rækker hele vejen derud. Det skal den kunne klare. Handler du over nettet, kan du med fordel give dig i kast med at læse forskellige tests af babyalarmer. Det finder du eksempelvis her.

Hvilke batterier skal babyalarmen anvende?

Din babyalarm skal helst kunne lades op, imens du bruger den. Det er upraktisk, hvis du pludselig står med en alarm, der har flade batterier, når dit barn skal sove. Vælg et med litiumbatterier, hvis du ønsker, at det skal holde i så lang tid som muligt. Du bør dog være opmærksom på, at de er sværere at skifte end almindelige batterier.

Vælg desuden genopladelige batterier, så du ikke skal købe nye i tide og utide. Det vil være billigere i det lange løb.

Har jeg behov for kamera, musik og andre features?

Du kan få babyalarmer med et utal af forskellige detaljer og features, men i de fleste tilfælde vil du ikke have behov for dem. Vælger du en babyalarm med et kamera, vil du ofte få en dårligere rækkevidde og en større, og dermed mere klodset, alarm, der ikke er lige så mobil.

De unødvendige features er desuden også med til at gøre din alarm dyrere og svække batteriet, så det ikke holder så længe. Vi anbefaler, at du udelukkende investere i ekstrafeatures, hvis du på forhånd ved, at du skal bruge dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere