Kærlighed: Hvordan finder man det rette datingsite?

Der er mange, der går og drømmer om den eneste ene, men det er desværre ikke lige så nemt, som man godt kunne ønske sig. Heldigvis findes der datingsider, hvor du kan melde dig ind og møde nye mennesker. Dog er der mange forskellige sider at vælge imellem. Hvilken slags side er den rigtige for dig?

Når man skal finde den rette…

Det kan være svært at møde nye mennesker i den travle hverdag. Du arbejder med de samme, som du plejer, du bor med de samme, som du plejer, og du snakker med de samme venner, som du plejer. Som voksen kan det derfor være næsten umuligt at møde nye mennesker, medmindre man selv aktivt opsøger det. Det kan for eksempel gøres ved at gå i byen, tage på aftenkursus eller ved at lave en bruger på et datingsite. Der findes mange forskellige danske datingsider, så du skal tænke over, hvad du har brug for i et datingsite. 

Dine oplysninger

Hvis du leder efter en seriøs datingside, skal du vælge et site, der beder om nogle vigtige oplysninger hos dig. Det skal primært omhandle dine præferencer i en partner. Det kan betyde, at du skal vælge, hvilket eller hvilke køn, du er til, samt hvad du leder efter i en partner. Hvis siden ikke beder om denne type oplysninger fra din side af, bliver sandsynligheden for, at du bliver matchet, foreslået eller foreslået til en anden, der passer til dig, mindre. Der er altså brug for noget basisinformation for at finde en potentiel partner til dig.

Fælles præferencer 

Ud over dine egne præferencer, skal siden også helst spørge til dine præferencer i forhold til fritidsinteresser og fremtidsdrømme. På den måde kan du nemmere blive matchet med en person, der har de samme præferencer som dig. Det giver jo ikke mening, hvis du bliver matchet med en, der drømmer om at få hus og familie, hvis du selv drømmer om at rejse verden rundt uden børn eller fast bosted. Igen vil dine oplysninger derfor hjælpe dig med at finde en, hvor I har ting til fælles og emner at snakke om.

Læs også:  Pas på fødselsdepression

Din komfort

Det er også vigtigt at vælge en datingside, der tager højde for din komfort og sikkerhed. Kan en fremmed skrive til dig uden din tilladelse? Kan du reportere en person, som du får uønskede beskeder fra? Kan du blokere en person? Hvor meget af dine informationer vil fremmede får adgang til? Der er en hårfin balance imellem at møde nye mennesker og blive beskuet af fremmede. Derfor er det nødt til at være en form for sikkerhed imod uønsket og ubehagelig opmærksomhed, og dine personlige oplysninger skal selvfølgelig også være sikre. 

Begynd at date 

Når du har fundet et datingsite, du synes, der opfylder dine krav og behov, bør du lige gennemtjekke en ekstra gang og se, om siden har brugeranmeldelser, du kan læse, eller om der står andet relevant information om siden online, som ikke kommer fra siden igen. Når først du føler dig tryg ved siden, kan du lave en bruger, og så kan du begynde at date.

1 comment
  1. For mig er det vigtigt at der er mange brugere og at der er en rigtig god match-funktion. Det gør det nemmere at snævre feltet ind så man ikke skal igennem så mange “fusere” 😀
    Hvis der er nok gode kandidater så betaler jeg gerne et abonnement hvis det giver mig muligheden for at finde en sød date.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like