Plej dine øjne på daglig basis

Lige så vigtigt det er at pleje ansigtets hud, er det at lægge særlig vægt på området omkring øjnene. Både fordi huden der er specielt tynd og sensitiv, men også fordi du ved at pleje øjenområdet kan modvirke dannelse af rynker, fjerne træthedstegn og sorte rande og i det hele taget opnå et friskere udseende.

Daglige rutiner plejer og beskytter

Huden omkring øjnene fortjener særlig pleje med specielle produkter fremstillet til den sensitive hud. Sammensætning og konsistens er vigtig, da huden omkring øjnene er så sart.

Du bør rense området omkring øjnene og fjerne dagens makeup med et mildt renseprodukt dagligt. Det er vigtigt at al gammel makeup fjernes, og at dagens snavs og urenheder fjernes for at opnå den bedste pleje. Du bør ligeledes rense din hud omkring øjnene hver morgen for at fjerne døde hudceller og for at friske området op.

Daglige rutiner gør, at du husker at få plejet huden – måske orker du ikke den helt store rengøring lige inden sengetid, men så kan du lave dine rutiner midt på aftenen og lade huden slappe af indtil sengetid uden spor af dagcremer og makeup. Morgenrutinen kan gå hurtigt med blot en simpel rensning og påførsel af creme i øjenområdet.

Plej dine øjne

Øjencreme må gerne være fyldt med vitaminer og mineraler, som aktivt kan være med til at pleje huden og tilføre fugt. Ofte indeholder øjencreme

  • A-vitamin, der modvirker rynker
  • C-vitamin, der gendanner og opstrammer
  • Peptider, der modvirker de mørke rande, som vi har en tendens til at få
  • Ekstrakt fra planter som for eksempel malurt og grøn te, der giver lindring

Det kan være en god idé at påføre øjencremen med din ringfinger, for at lette trykket og beskytte øjets sarte hud.

Du plejer også øjnene ved at anvende solbriller, når du er udenfor i solskin. Når vi misser med øjnene, fremmer vi dannelse af rynker; og både for at modvirke det og for at beskytte dine øjne, er det en god idé at bruge solbriller.

Læs også:  Hold styr på din medicin med en pilleæske

Gode cremer giver velvære

At pleje den sarte hud omkring øjnene er en rutine, du kan glæde dig over dagligt. Har du allerede poser og sorte rande under øjnene, skal du gå efter cremer, der afhjælper dette, men er du endnu ikke ramt, kan de rutiner, du starter nu, give dig smukke øjne og sund hud livet igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere
Læs mere

Gaming: PlayStation er også for kvinder

Det er en skrøne, at det kun er drenge og mænd, som spiller konsol. Der findes masser af spiltitler, der har en kvindelig karakter som hovedrolle – og som fremstår som en rollemodel for unge, kvindelige gamere. Se her, hvilke spiltitler du bør afprøve, hvis du vil prøve kræfter med PlayStation.
Læs mere
Læs mere

3 ting du kan lave derhjemme på en lørdag aften

For mange kan det hurtigt blive en vane at fredag og lørdag er booket til druk og byture. Og det er der heller ikke noget galt med, hvis det er det man er til. En gang imellem kan det dog være rart at koble af, og slappe af. Det kan du gøre med en aften, måske endda en hel dag for dig selv i dit hjem, eller sammen med venner og veninder. Læs med og bliv klogere på hvad du kan bruge din lørdag aften på, så du ikke får FOMO og føler din aften er spildt.
Læs mere