Så nemt kan du få en smuk og ren hud

Vi kvinder elsker hudpleje – så meget at Costume for et par år tilbage kunne fortælle, at vi i gennemsnit bruger over 70.000 kroner i løbet af vores liv, på at få en lækker og ren hud, på en skånsom måde.

Vi kvinder elsker hudpleje – så meget at Costume for et par år tilbage kunne fortælle, at vi i gennemsnit bruger over 70.000 kroner i løbet af vores liv, på at få en lækker og ren hud, på en skånsom måde.

Men på trods af dette svimlende beløb, er der stadig mange der har problemer med fedtet hud og bumser. Der kan en god salicylsyre creme være løsningen på dine problemer, og her vil vi guide dig i hvad den gør, og hvordan du bruger den.

Hvad gør Salicylsyre?

Salicylsyre hjælper på flere ting – heriblandt visse former for skæl, men også fedtet hud og akne. Den udvindes fra pilebark, og går dybt ind i huden for at løse dine problemer, og skabe en balance. Når den er inde i huden opløser den ophobninger af gamle hudceller, og kan dermed være med til at rense ud i porerne. Det er også dette der giver syren mulighed for at afhjælpe fedtet skæl.

Dertil kommer at salicylsyre også virker eksfolierende, hvilket sammen med opløsningen af gamle hudceller giver en perfekt kombination af rensning og opklaring.

Hvordan bruger man Salicylsyre?

Selvom salicylsyre er et sikkert produkt, kan overdreven brug godt skabe problemer. Hvis du bruger det for meget, vil det i stedet for at løse dine problemer, i stedet udtørre din hud – og særligt hvis du i forvejen har tør hud.

Det er selvfølgelig meget forskelligt fra person til person hvor meget huden har behov for, og derfor er vores råd at man starter stille og roligt op, måske med én gang hver 14. dag. Du kan også med fordel vælge en creme med en lidt lavere koncentration første gang du prøver produktet – og bare rolig, du skal nok se resultater alligevel.

Læs også:  Vigtigheden af ​​at finde en velrenommeret tandlæge

Skulle du komme til at bruge lidt for meget lidt for hurtigt, så er det heldigvis ikke noget der giver varige problemer, men det kan være en god idé at holde en pause hvis du skulle opleve problemer, og så starte stille og roligt op igen senere.

Konklusion

Salicylsyre er et produkt der kan afhjælpe flere forskellige hudproblemer, og som er utroligt effektivt. Det betyder at cremer og shampooer med salicylsyre er drøje i brug, og derfor også kan spare dig for en del penge, kontra dyrere produkter. Men som med alle andre ting i livet skal man passe på med ikke at overdrive det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like