Sexlegetøj for begyndere: Sådan kommer du i gang

Skal du for første gang dykke ned i den store verden af sexlegetøj? Så læs med her. Vi giver dig svar på nogle af de spørgsmål de fleste sexlegetøjsnovicer sidder inde med. Det kan nemlig godt være en smule overvældende, når man skal finde frem til sit første sexlegetøj. For hvor starter man lige?

Der findes heldigvis en masse sexlegetøj til både mænd og kvinder, der er perfekt til dig, der ikke har så meget erfaring. Samtidig findes der sexlegetøj, der dækker alle lyster og feticher. Du kan derfor helt sikkert også finde noget, der vil tilfredsstille dig. Tag et kig på Tys Tys og bliv inspireret til hvad dit første stykke sexlegetøj skal være.

Hvordan kommer man i gang med at bruge sexlegetøj?

Hvis du først har besluttet dig for, at du ønsker at bruge sexlegetøj, handler det bare om at springe ud i det. Synes du det er en smule overvældende at skulle ned i en butik og kigge på sagerne, kan du heldigvis nemt handle sexlegetøj online. Køber du dit sexlegetøj hos Tys Tys, sender de altid din pakke helt diskret. Der er altså ingen, der ved, hvad der gemmer sig af frække sager i din pakke.

Du kan også gøre din søgning nemmere ved at beslutte, om det er noget du skal bruge alene eller sammen med en partner. Handler du online vil du finde en overskuelig menu, hvor sexlegetøjet er inddelt til kvinder, mænd og par.

Er der sexlegetøj til nybegyndere?

Det korte svar er ja. Der findes faktisk rigtig meget sexlegetøj, som er lavet specifikt med nybegynderen i tankerne. Er det penetrerende sexlegetøj, vil det ofte være i en mindre størrelse. Det gælder både ved sexlegetøj til vaginal og anal penetrering.

Ved vibrerende sexlegetøj kan du finde begyndervenlige vibratorer med få indstillinger. Synes du 50 vibrationsindstillinger lyder som lidt for meget, kan du også få helt simple vibratorer med blot én vibrationshastighed.

Læs også:  Fem gode råd til Sugardating: En guide til den nye sugarbabe

Find det rette sexlegetøj til dig

Vi er alle forskellige, og der er ikke én type af sexlegetøj, der passer os alle. Derfor findes der også rigtig meget forskelligt. Du kan gøre det nemmere for dig selv, ved at finde ud af, hvad sexlegetøjet skal kunne gøre for dig. Er det en stimulerende fylde du mangler? Eller har du brug for ekstra stimulering til klitoris? Det kan også være, du søger et sexlegetøj til anal stimulering.

Ved at finde ud af hvad dit sexlegetøj skal kunne, kan du indskrænke udvalget en del. Herefter kan du begynde at kigge på størrelse og funktioner. Du kan også se efter farver og design, så du finder et sexlegetøj, der også falder i din smag. Med disse overvejelser i baghovedet er du klar til at finde dit første stykke sexlegetøj og tag første skridt på en nydelsesfuld rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere