Shampoo-bars: Eliminér emballage og skån miljøet

Shampoo bars
Shampoo bars
Det er blevet en voksende trend at eliminere den emballage. der kommer med skønhedsprodukter, enten delvist eller helt. Der findes flere måder, du kan eliminere miljøskadelig plastikemballage, og her får du tips til hvordan.

Mod en mere bæredygtig skønhedsrutine

I takt med at vi er blevet mere og mere miljøbevidste, ønsker vi at forbruge mindre plastik, også når det kommer til skønhedsrelaterede forbrugsartikler. Det er imidlertid ikke sådan, at du behøver at lave alle dine skønhedsprodukter selv, for at få en mere miljøvenlig skønhedsrutine.

Det kan være så nemt som at tænke over, hvor meget plastik du egentlig har i dit badeskab, og hvor meget af det, der egentlig er helt unødvendigt. Der er flere produkter du kan skifte til, der slet ikke behøver nogen emballage.

Et af de nemmeste steder at starte, er også det der tit fylder aller mest på badeværeslet, nemlig shampoo. Du har måske hørt om shampoo bars der er en fantastisk løsning for dig, der vil have en mere bæredygtig rutine og samtidigt spare plads. En shampoo bar ligner et sæbestykke, selv om det absolut ikke er en almindelig sæbe, men man bruger shampoo bars på samme måde.

Når du skal bruge en shampoo bar gør du den våd og laver et skum i dine hænder som du så bruger til at vaske dit hår. Det er nemt, og mindst ligeså effektivt som almindelig shampoo. Det er simpelthen en shampoo i fast form, som du bruger i stedet for en flydende shampoo.

Shampoo bars til alle hårtyper

Det at man bruger en shampoo bar i stedet for en traditionel, flydende shampoo, betyder ikke at den ikke kan skræddersyes til din hårtype. Der findes shampoo bars til tørt hår, farvet hår og tørt hår og til de aller fleste hårtyper.

Læs også:  Bliv blogger: 4 tips til, hvordan tjener penge på din blog

Hvis du for eksempel vil have en shampoo til fedtet hår kan du også finde en shampoo bar som klarer det. Selv om shampoo bars i stor grad er bygget op af plejende olier, er de tilpasset forskellige hårtyper.

Det er med andre ord ikke dårligere at bruge en shampoo bar, end at anvende helt almindelige shampooer.

Miljø- og rejsevenligt

Der er flere fordele ved at vælge skønhedsprodukter der hverken er flydende eller har brug for emballage. Den store fordel er selvfølgelig at det er mere bæredygtigt, men det kan også spare dig for meget plads og logistik når du skal ud at rejse. Der er stadig væskeforbud der gør det besværligt for os der er hår- og hudplejeafhængige på selv de korteste rejser.

De fleste produkter er flydende og fylder meget i den altfor lille plastikpose man får, til at have sin væske i. Når du har en shampoo bar med, eliminerer den både den plads du skulle bruge i den lille plastikpose eller i din kuffert. Det gør det også nemmere, når man kun vil rejse med håndbagage, at man kan eliminere, hvor meget væske man behøver at tage med, eller bekymre sig for, om hvor meget det fylder.

Det er også meget nemmere bare at tage sin shampoo bar med, end at skulle hælde produkter over på endnu mindre plastflasker og beholdere, for at kunne have sin yndlingsshampoo med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere