3 ting du kan lave derhjemme på en lørdag aften

For mange kan det hurtigt blive en vane at fredag og lørdag er booket til druk og byture. Og det er der heller ikke noget galt med, hvis det er det man er til. En gang imellem kan det dog være rart at koble af, og slappe af. Det kan du gøre med en aften, måske endda en hel dag for dig selv i dit hjem, eller sammen med venner og veninder. Læs med og bliv klogere på hvad du kan bruge din lørdag aften på, så du ikke får FOMO og føler din aften er spildt.

FOMO – fear of missing out – er en ganske reel ting, og mange gange kan det være det der holder os fra at tage en aften på sofaen. 

#1: Filmaften

Nøglen til en god aften på sofaen eller i sengen med film må være forberedelse. Vi ved alle hvor irriterende det er først at skulle til at finde en film, når popcornene er lavet, eller når maden er varm. Skal du holde filmaften med kæresten, har forkvinder.dk en guide til 5 romantiske film du kan se med kæresten.

Inviter veninderne over, lav en masse snacks og find en masse film I skal se. Der er sandsynligvis kommet en masse film ud som du ikke har fået set endnu, så filmaften kan være et godt bud på en hyggelig aften der ikke behøver ende ud i druk. Det kan det naturligvis også gøre. I kan skiftes til at lave drinks, se nostalgiske film eller måske en gyser?

#2: Skru op for varmen

Måske vil du hellere bruge din lørdag aften på lidt kvalitetstid med dig selv. Tænd nogle stearinlys og find kassen du gemmer væk når mor og far kommer på besøg frem, og fornøj dig selv med dit yndlings sex legetøj. Har du endnu ikke et, er der masser af inspiration at hente. Klik her for at lære mere og finde det legetøj der passer til dig.  

#3: Fordyb dig i hyggen – nyd at du har god tid

Du kan også bruge din lørdag på de lidt mindre sjove ting som at vaske tøj, gøre rent eller få læst op på studiet. Selvom det ikke er det fedeste at gøre på en lørdag, der som regel er reserveret til sjov og ballade, så kan denne opgave give dig et overskud som kan give dig en fordel langt hen i den kommende uge. Det, sammen med at du vågner uden tømmermænd søndag, kan være et godt selvtillidsboost.

Læs også:  Mundhygiejne: 5 gode råd til et sundt tandsæt
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere
Læs mere

Gaming: PlayStation er også for kvinder

Det er en skrøne, at det kun er drenge og mænd, som spiller konsol. Der findes masser af spiltitler, der har en kvindelig karakter som hovedrolle – og som fremstår som en rollemodel for unge, kvindelige gamere. Se her, hvilke spiltitler du bør afprøve, hvis du vil prøve kræfter med PlayStation.
Læs mere