Valentinsdag: 5 romantiske film, du kan se med din kæreste

På valentinsdag fejrer I kærligheden… og måske slutter I af med en romantisk film? Her er 5 bud på, hvilken film I skal slutte aftenen af med.

Valentinsdag er en fejring af kærligheden. Par over hele verden viser deres kærlighed til hinanden med blomster, gaver og romantiske middage – og findes der en bedre måde at slutte en fantastisk, romantisk valentinsdag på, end med en god, romantisk film på sofaen med dit hjertes udkårne?

Vi har samlet 5 fantastiske, medrivende og romantiske film, der passer perfekt som afslutning til en fantastisk dag med din bedre halvdel.

Mangler du mere inspiration, kan du med fordel læse denne oversigt over de bedste film på Netflix.


#5: Romeo + Juliet

I Baz Luhrmanns moderne fortolkning af Shakespeares Romeo og Julie, spiller Leonardo DiCaprio og Claire Danes overfor hinanden. Selvom vi kender historien, er den helt sikkert stadig seværdig. Særligt på valentinsdag.


#4: Titanic

Endnu en film med Leonardo DiCaprio. Her i rollen som den unge og fattige kunstner, Jack, der ved et tilfælde vinder en billet til det sagnomspundne skib, Titanic, da han spiller en heldig hånd i poker. Turen ender dog ikke så lykkeligt… ja, vi kender jo allesammen historien om Titanics skæbnesvangre jomfrutur.

Undervejs udfolder der sig dog et romantisk drama mellem Jack og Rose, der forelsker sig hovedkulds i hinanden. Helt perfekt til en aften på sofaen – eller i sengen.


#3: Notting Hill

Hugh Grant driver en lille boghandel i Notting Hill-kvarteret i Londen. En dag træder Julia Roberts ind ad døren, og… behøver vi overhovedet at sige mere? Læg en god champagne på køl i din champagne bowl, sæt filmen på og lad romantikken sive ud i rummet.


#2: Pretty Woman

En af 90’ernes største filmsucceser med Richard Gere og Julia Roberts. Filmen behøver formentlig ingen nærmere introduktion, men kender du ikke historien, får du her et resumé:

Læs også:  Utroskab: Sådan beslutter du, om I skal blive sammen - og sådan kommer I videre

Edward Lewis er en rig finansmand, der efter en fest samler en prostitueret op. De tilbringer natten sammen, og senere inviterer han hende med som ledsager til et af sine forretningsarrangementer. Efterfølgende hyrer han hende til at ledsage ham resten af ugen, og de forelsker sig.


#1: The Notebook

En fattig, ung mand (Ryan Gosling) bliver forelsket i en rig, ung kvinde (Rachel McAdams), og det udvikler sig hurtigt til en sommerromance. Dog skilles de snart, da det sociale skel mellem dem er for stort. Noah glemmer dog ikke Allie, og skriver breve til hende hver evigt eneste dag. Hun svarer aldrig, men pludselig en dag, mange år senere, render de tilfældigt ind i hinanden… og resten må I gemme til d. 14. februar.

Er du nysgerrig over, hvordan valentinsdag er blevet en tradition verden over? Læs mere om historien bag den romantiske valentinsdag her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like