Bliv blogger: 4 tips til, hvordan tjener penge på din blog

Bliv blogger: 4 tips til, hvordan tjener penge på din blog
Her får du 4 tips til, hvordan du tjener penge på at blogge.
Overvejer du at starte en blog, hvor du kan tjene penge på at publicere indhold? Herunder får du 4 tips til, hvordan du får succes med at tjene penge på din blog.

Har du nogensinde undret dig over, hvordan kendte bloggere tjener deres penge? Nogle bloggere siger deres job op for at udleve drømmen som blogger på fuld tid, mens andre aldrig tjener penge på deres skriverier.

Det hele handler om trafik, samt hvor god du er til at udnytte din blogs potentiale til at tjene penge. Faktisk er det meget simpelt, når først du har forstået, hvordan det kommercielle internet er skruet sammen.

Når du har trafik på din hjemmeside, er der adskillige metoder, du kan bruge til at kommercialisere dit indhold, så du rent faktisk tjener penge på din blog. Herunder får du indsigt i, hvordan du driver trafik til din blog, samt hvordan du konverterer trafikken til klingende mønt.

#1: Publicér indhold, der får trafik

Din blog har garanteret en overordnet niche. Der er større interesse for nogle nicher end andre, ligesom nogle nicher har større potentiale for at tjene penge. Det gælder om at udvælge de nicher, hvor der er flest penge at tjene, og som samtidig interesserer dig.

Når du skal finde en bestemt niche, der har potentiale til at drive værdifuld trafik til din blog, kan du bruge Ubersuggest.com. Det er et værktøj, der estimerer, hvor mange der søge i Google efter bestemte søgeord og -fraser. 

Hvis et søgeord har en høj søgevolume, betyder det, at du kan drive meget trafik til din hjemmeside, hvis du får succes med at optimere dit indhold, så det opnår gode placeringer i Google. Det kan du finde mere information om, hvordan du udarbejder en effektiv søgeordsanalyse her.

Læs også:  Guide: Dette‌ ‌kan‌ ‌Botox‌ ‌hjælpe‌ ‌dig‌ ‌med‌ ‌

#2: Tjen penge på din blog med reklamer

Når du begynder at få trafik på din hjemmeside, kan du tilmelde dig Google Adsense, der er Googles reklameværktøj. Her får du vist reklamer på din blog, som du kan tjene penge på. Hvor meget, du tjener på at vise reklamer, handler i høj grad om, hvor mange besøgende du har, samt hvor stor en procentdel af dine besøgende, der klikker på dine reklamer.

#3: Tjen penge på din blog med sponsoreret indhold

De fleste, der har en hjemmeside, er interesseret i at bygge relevante links til deres hjemmeside. Det kan du tjene penge på. Ved at sælge sponsoreret indhold fra din blog til virksomheder, kan du tjene penge, hver gang du udgiver nyt, sponsoreret indhold.

Hvor meget, en virksomhed vil betale for en artikel, afhænger af styrken på dit domæne, samt hvor mange besøgende der er. Jo stærkere et domæne, du har, des flere penge kan du tage for at publicere sponsoreret indhold.

#4: Tjen penge på din blog med affiliate

Affiliate marketing er betegnelsen for markedsføring, hvor en bestemt hjemmeside linker til en webshop eller lignende, hvor en bruger kan købe noget. Når brugeren foretager et køb, tjener den hjemmeside, der har henvist kunden, en vis procentdel af købet i provision.

Der findes adskillige affiliate-tjenester i Danmark og udlandet, hvor du har mulighed for at oprette dig. Det kræver, at du optimerer dit indhold, så det bliver fundet på søgninger, der er relevante, i forhold til de webshops, du henviser til.

Det tager lang tid at få succes med affiliate marketing, men når først du får det op at køre, kan du tjene penge på dit arbejde mange år ud i fremtiden, helt uden at det kræver yderligere arbejde. Det kræver dog, at du gør en stor indsats til at starte med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere