Fem gode råd til Sugardating: En guide til den nye sugarbabe

Er du interesseret i den fascinerende verden, som Sugardating er, men er du usikker på, hvordan du kommer i gang med at sugardate? Og synes du, at relationen mellem en Sugarbabe og en Sugardaddy kan være svær at forstå? Vi har vi samlet fem gode råd til, hvordan du kommer godt i gang som Sugarbabe!

Hvilken Sugarbabe vil du være?

Inden du kaster dig ud i Sugardating, bør du overveje, hvad dine ønsker til Sugardating er. Hvilken Sugarbabe ønsker du at være, hvad du søger i en Sugardaddy, og hvilken relation ønsker du, at du og din Sugardaddy skal have? Skal det være en flirt, et længerevarende eller uforpligtigende forhold? Du bør også overveje, hvad du er klar til at give en Sugardaddy. Vil du involvere følelser, eller er det udelukkende en seksuel relation? Disse aspekter hjælper dig med at blive mere afklaret i, hvilken Sugarbabe, du ønsker at være.

Hold styr på dine Sugardaddies!

Når du er starter på at sugardate, bør du lave en liste over alle de Sugardaddies, du indleder en samtale med. Du kan godt selv høre det, ikke? Det er ikke særlig smart at komme til at forveksle navne eller informationer fra dine forskellige sugardates. Små notater undervejs kan hjælpe dig med at huske, hvem du deler fantasier med, hvem der ønsker hvad, og hvem du oplever god kemi med. Samtidig hjælper notaterne dig også med at finde de bedste Sugardaddy-kandidater.

Skab ægte Sugardate-relationer

Selvom du måske føler dig fristet til at komme i kontakt med så mange Sugardaddies som muligt, bør du holde lidt igen! Det er nemlig bedre at etablere ægte relationer til få Sugardaddies fremfor overfladisk kontakt til mange. Hold fokus, og hold legen varm.

Din første sugardate

Når du tager på Sugardate, er det vigtigt, at du er naturlig og ikke distanceret. Husk, at være dig selv, og mærk efter, om du har det godt med spændingen og hele sugardating-verdenen. Første gang I skal mødes, er det altid en god idé at mødes et offentligt sted, på en cocktailbar eller restaurant. Gør dig klar til, at du skal mødes med en, du deler fantasier med! Forbered dig på, at det bliver den bedste oplevelse, og forbered dig samtidig på at reagere, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

Læs også:  Vigtigheden af ​​at finde en velrenommeret tandlæge

Plej din Sugardaddy!

Et Sugardating-forhold varer ikke evigt, og det er du nødt til at være indstillet på. Er du i et Sugardating-forhold, hvor både du og din Sugardaddy er glade og tilfredse med jeres fantasier og lege, er det derfor vigtigt, at du værdsætter relationen. Sørg for, at jeres fantasier og lege fortsætter med at være varme, for en god Sugardaddy er værd at holde fast i!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere