Guide: Vejen til det perfekte smil

Hvem drømmer ikke om det helt perfekte, hvide smil? På trods af tandpleje og sunde kostvaner kan mange opleve at deres tænder bliver misfarvet med årene.

Sponsoreret: Men hvordan opnår du flotte og sunde tænder? Og hvordan kommer du egentlig af med allerede eksisterende misfarvninger?

Gode råd til tandbørstningen

Det kommer nok ikke som et chok for de fleste, at det er meget vigtigt at børste sine tænder regelmæssigt.

Som hovedregel bør man børste sine tænder mindst 2 gange om dagen. Tandbørsten bør nå alle leder og kanter af tænderne, og også tandkødet skal have en omgang.

Derudover er det en god idé at bruge hjælpemidler såsom tandtråd eller tandstikker, hvis man har svært ved at nå alle fladerne på sine tænder.

Hvilken slags tandbørste man bruger er mindre vigtigt, bare man husker at børste grundigt og regelmæssigt.

Husk at gå til tandlægen

Selvom du regelmæssigt børster og plejer dine tænder, så kan det stadigvæk hænde at du får huller eller andre skader på dine tænder. Det er derfor vigtigt at du ikke undgår besøg hos en tandlæge, da det kan spare dig for megen smerte og ubehag.

En professionel tandlæge kan give dig gode råd om din tandpleje og også give dig en tandrensning, der forlænger levetiden på dine tænder. Derudover kan tandlægen hurtigt se om du har huller der skal tages hånd om, inden de udvikler sig.

Mange vil forsøge at spare tandlægen væk, men denne beslutning kan have store konsekvenser for dine tænders sundhed, og det kan koste dig dyrt i sidste ende. Det er nemlig bedre at forebygge skader og tage de små skavanker i opløbet, inden de udvikler sig til egentlige problemer, der i sidste ende kan koste mange penge.

Læs også:  Babyzoneterapi som førstehjælp til baby maveproblemer

Det hvide smil

De fleste er nok bevidste om at især rygning kan være med til at give dine tænder en gullig nuance. Også meget kaffe eller te kan give dine tænder en misfarvning, som du helst vil undgå.

Men også genetik kan have en indflydelse på farven på dine tænder, og her er det svært at undgå at dine tænder tager en anden farve med årene.

Udover at undgå eksempelvis rygning, snus eller store mængder kaffe, så er det altid vigtigt at børste sine tænder dagligt og regelmæssigt gå til tandlægen.

Derudover er det de seneste år blevet særligt populært med tandblegning. En tandblegning kan være med til at fjerne de uønskede nuancer fra dine tænder, og derved give dig det hvide smil du altid har drømt om.

Med en tandblegning behøver du ikke gå på kompromis med dine tænders sundhed, da langt størstedelen af de udbudte behandlinger ingen negative bivirkninger har.

Få selvtilliden tilbage med et sundt smil

Der findes et utal af menneske der undgår at smile og grine i andres selskab, da de skammer sig over misfarvningen på deres tænder.

Dette kan påvirke selvtilliden og lysten til at socialisere. I stedet for at skjule sine tænder, bør man i stedet blive glad for dem. Undersøg derfor hvordan du får det ønskede tandsæt, og tilstræb en forvandling, der giver dig en højere livskvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like