Hjemmetræning: 5 apps til træning i hjemmet uden udstyr

Hjemmetræning-app: 6 apps, der hjælper dig til at træne hjemme
Hjemmetræning-app: 6 apps, der hjælper dig til at træne hjemme
Du kan sagtens komme i form uden at forlade hjemmets fire vægge. Vælg en træningsform, der passer ind i din hverdag. Vi har samlet 5 hjemmetræning-apps, der motiverer og vejleder dig til at komme i form hjemme.

Hjemmetræning-apps: Der er mange måder at holde sig fit på. Du behøver ikke at tage ned i det lokale fitnesscenter fire gange om ugen, hvis du vil være sund og rask og samtidig holde dig i form. Der er flere måder, du kan træne i hjemmet uden udstyr, som passer bedre ind i en travl hverdag, hvor der også skal være tid til andre aktiviteter.

Herunder har vi samlet 5 hjemmetræning-apps, der hjælper dig til at komme i form, uden at du behøver at forlade hjemmets fire vægge. Motion i hjemmet er oplagt, hvis du har et stramt program, vil spare penge på fitnesscenteret, eller bare vil bruge hverdagens små pauser til at forbedre din sundhed.

#1: 30 Day Fit Challenge (Gratis + Premium)

30 Day Fit Challenge er en effektiv hjemmetræning-app, der motiverer og guider dig til, hvordan du bliver fit på bare 30 dage. Princippet bag app’en er baseret på Maxwell Maltz’ teori om, at det tager 21 dage for din hjerne at vænne sig til en aktivitet, så det bliver en vane.

Med app’en kan du nemt træne hjemme, og de fleste øvelser i app’en kræver ikke udstyr. Der er forskellige øvelser, der hver især understøtter et overordnet formål. Du vælger selv, om du dit mål er at tabe dig, styrketræne eller bare komme i form.

Fås til: iOS og Android

#2: Home Workout (Gratis)

Home Workout er, som navnet antyder, ligeledes en app, der hjælper dig med hjemmetræning uden udstyr. Du kan vælge mellem forskellige øvelser, der hjælper dig med at opbygge forskellige muskelgrupper, eller du kan træne hele kroppen med et træningsprogram, der understøtter dette.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din cashmere

App’en er nem at bruge, uanset om du er begynder eller allerede er i form. Hvis du bruger deres 7×4 full body challenge, kan du ifølge app’en se resultater inden for 28 dage. Hvorfor ikke give det et skud? Hvis du alligevel får behov for træningsudstyr, kan du finde det på Fitbase.dk.

Fås til: Android

#3: Strava (Gratis)

Strava er mere en app, der motiverer til fysisk aktivitet, end en decideret hjemmetræning-app. Den er på vores liste, da det ikke er alle, der ønsker at styrketræne eller planke i fire dage i træk for at komme i form.

App’en tracker dine aktiviteter i en GPS, hvilket gør den smart, hvis du kan lide at løbe, cykle, ride, hike, svømme eller lignende. Der er stort set alle former for sportsaktiviteter i app’en, så uanset, hvilken sport du foretrækker, er der mulighed for at sætte din aktivitet i system, så du er sikker på, at du opnår de resultater, du ønsker.

App’en fungerer til: iOS og Android

#4: Female Workout (Gratis)

Der er forskel på mænd og kvinders kroppe, både når det kommer til form og funktion, men også muskelmasse. Female Workout er en gratis hjemmetrænings-app, der er designet til at skabe resultater for kvinder.

Når du bruger Female Workout, fokuseres der på hofte, numse og mavemuskler frem for biceps, triceps og ryg, som er de primære områder for mænd. Vælg selv, hvilken muskelgruppe du vil træne, og få et træningsskema, der matcher dine præferencer.

Ligegyldigt, hvilken muskelgruppe du vælger, vil du få et skræddersyet program, der fokuserer på netop disse områder. Der er 3 niveauer i app’en, så om du er begynder, let øvet eller avanceret, gør ingen forskel – der er et program, der understøtter præcis din fysik.

Læs også:  Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Fås til: iOS og Android

#5: Pacer (Gratis + Premium)

Pacer er en skridtæller på steroider. Den fungerer som en almindelig skridttæller, men benytter gamification til at motivere dig til at gå mere. Du kan tilmelde dig forskellige konkurrencer, der kører fra måned til måned, hvor du dyster mod andre personer i det land, du befinder dig i.

Du kan eksempelvis dyste mod alle andre, der bruger app’en i Danmark, om at gå den længste distance på en måned. Samtidig kan du tilmelde dig konkurrencer, hvor det gælder om at gå 10.000 skridt (eller hvilket mål, du vælger at sætte) flest dage i løbet af en måned.

Undervejs kan du holde øje med din placering, så du hele tiden motiveres til at yde mere. Det er en smart måde at holde dig i form på, da den sikrer, at du går det antal skridt, der understøtter dit mål.

Vælger du at betale for app’en, får du en personlig coach, der motiverer og vejleder dig til at forbrænde mere fedt, gå en længere distance, løbetræne eller hvad du foretrækker.

Fås til: iOS og Android

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like