Kærestesorger: 3 tips til at komme dig over et brud med kæresten

Kærestesorger: 3 tips til at komme dig over et brud med kæresten
Kærestesorger: 3 tips til at komme dig over et brud med kæresten
Det er ikke en sjov tid, du går i møde, når du går fra din kæreste – eller din kæreste dropper dig. Det tager tid at komme sig over, og du er nødt til at væbne dig med tålmodighed. Herunder får du fire tips til, hvordan du kommer dig over et brud.

De fleste mennesker har prøvet at blive droppet af en kæreste. Det er ikke nogen rar følelse, og det gør ondt, når de barske realiteter skal ses i øjnene. Der er dog ikke andet at gøre end at forsøge at komme videre på bedste vis.

Hvis du står i en situation, hvor du netop er blevet droppet til fordel for en anden – eller blot fordi dig og kæresten er gledet fra hinanden, får du herunder fire tips, som du kan gøre brug af, når du skal komme videre med tilværelsen.

#1: Tag dig tid til at bearbejde sorgen

Det første, du skal erkende, er, at du rent faktisk er ked af det og såret. Det kræver tid at komme sig over et brud, og du kommer dig først over det, når du har indset, at du rent faktisk er ked af det.

Når du indser, at det gør ondt at blive droppet, er du bedre rustet til at komme igennem den periode, som følger. Det er en periode, der er fyldt med sorg, og du kan ikke forvente, at det går over på kort tid. Tag dig den tid, det tager – og lad være med at forhaste processen.

#2: Snak med venner og familie

Du skal ikke sidde alene med følelsen af at være blevet droppet. Det er vigtigt, at du taler med personer, som står dig nær, omkring din smerte. Det er ikke sikkert, at du på nuværende tidspunkt er klar over, hvor ked af det, du er, fordi det kan være svært at erkende.

Læs også:  Gaveidéer til hende: 5 gaver, der med garanti vil gøre hende glad

Uanset hvad, så er det et nederlag at blive droppet, men du bør for alt i verden undlade at tage det personligt. Det er ikke, fordi der er noget galt med dig, men blot fordi, I måske ikke var ment for hinanden. Acceptér det og tal med venner og familie omkring det – så får du lettere ved at give slip og komme videre.

#3: Der er andre fisk i søen

Når du bliver droppet, er det typisk et tegn på, at det ikke var meant to be. Det er vigtigt, at du indser, at det måske ikke var den rigtige person, du dannede par med. Hvis det var den rigtige person, var du aldrig nået dertil, at I skulle gå fra hinanden.

Du bør overveje, om det overhovedet var det rigtigt. Det kan godt være, at du er blevet droppet, men der må også have været nogle ting, som du ikke var tilfreds med. I langt de fleste tilfælde er det bedre for alle parter, at I går fra hinanden, i stedet for at forsøge at få noget til at fungere, som aldrig ville kunne komme til det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere