Sexlegetøj for begyndere: Sådan vælger du den rigtige dildo

Sådan vælger du den rigtige dildo
Sådan vælger du den rigtige dildo
Overvejer du at købe din første dildo, så du kan komme i gang med at eksperimentere med sexlegetøj? Der er mange forskellige former, størrelser og funktioner at vælge mellem, men fortvivl ikke – herunder får du en nem og overskuelig guide til, hvordan du vælger din første dildo.

Hvis du ikke tidligere har erfaring med sexlegetøj, kan det virke som et uoverskueligt marked at finde rundt i. Der er mange forskellige former for sexlegetøj, og det er vigtigt, at du vælger det rigtigt, når du ikke tidligere har erfaring med det.

Hvilke former for sexlegetøj skal du vælge, når du er begynder? Det og meget mere får du svar på i artiklen herunder. Samtidig får du tips og tricks til, hvordan du bruger det korrekt, så du får den maksimale oplevelse ud af det.

Dildoen er et godt sted at starte

Hvis du vil være sikker på, at det sexlegetøj, du køber, fungerer, er en dildo et godt sted at starte. De findes i mange forskellige former og størrelser, og du kan få noget ud af den, uanset om du vil lege alene eller din kæreste skal være med.

Din kæreste vil garanteret se det som en positiv overraskelse, hvis du investerer i en dildo, som du kan supplere akten med. Der findes mange forskellige former for frække lege, hvor det er oplagt at bruge en dildo.

Er du single – eller ønsker du blot et supplement til lagengymnastik med din partner – er en dildo et fremragende valg. Der findes dildoer i et hav af forskellige størrelser, farver og former, ligesom du kan finde dildoer med og uden vibrator. Du kan finde alle slags dildoer her.

Hvor skal du starte?

Hvis du ikke har prøvet en dildo før, kan det store udvalg godt afskrække dig fra at investere i den. De fleste, der anvender sexlegetøj, starter med dildoen, da den giver nogle fremragende orgasmer og stimulerer på en måde, som den ægte vare ikke kan.

Læs også:  Morkrop: Har dine bryster forandret sig efter graviditet og amning?

Ligegyldigt, hvordan du bruger dildoen – om det er alene eller sammen med en partner – vil du finde den nem at bruge, og den vil give dig en tilfredsstillelse, som er vanskelig at opnå på andre måder.

Dog kan det som nybegynder være vanskeligt at finde den rigtige model, da du starter på bar bund. Derfor kan det være en god idé at læse forskellige guides som denne, ligesom egentlige anmeldelser af de enkelte dildoer kan hjælpe dig med at vælge den rigtige.

Hvilke dildoer findes der?

Generelt kan dildoer inddeles i forskellige kategorier, hvorfor du på den måde kan indsnævre udvalget på baggrund af det, du foretrækker. Det gør det nemmere, når du skal vælge din allerførste dildo.

Vælg eksempelvis mellem:

  • Realistiske dildoer
  • Dildoer med vibrator
  • Dobbelt dildo
  • Dildo af glas
  • Stor dildo
  • Lille dildo
  • Dildo med sugekop

Alle ovenstående modeller kan fås diskret over nettet, men det er en god idé at vælge en af de mere simple modeller, når det er første gang, du skal eksperimentere med sexlegetøj. Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, kan du med fordel læse anmeldelser af de enkelte

Skal du vælge en vibrerende dildo?

Der findes mange forskellige dildoer – blandt andet dem, der meget realistiske, og dem der er knap nok minder om den ægte vare. Ligegyldigt, om du er til den ene eller anden form for dildo, er det en god idé blot at vælge én til at starte med – du kan jo altid udvide din samling senere.

Læs også:  Så nemt kan du få en smuk og ren hud

Generelt er de vibrerende dildoer dem, der stimulerer kvinden på den bedste måde, fordi de giver noget ekstra, som selv ikke den ægte vare kan. Der er mange forskellige, men det er en god idé at vælge en, som er vandtæt, hvis du eksempelvis planlægger at bruge den i badet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like