4 tips: Sådan planlægger I den BEDSTE polterabend for jeres veninde!

Arrangér den perfekte polterabend for jeres veninde. Vi har samlet 4 tips, der hjælper jer til at planlægge på bedste vis.

Sponsoreret artikel: Bryllup er lig med polterabend. En fantastisk dag, hvor I har mulighed for at give jeres veninden en sjov og hyggelig dag, før livet som ægtefælle starter. Men hvordan sikrer man egentlig, at dagen bliver en succes? Vi har samlet en trin-for-trin guide, der hjælper jer til at planlægge den perfekte dag for den kommende brud og hele venindegruppen.

#1: Gå i gang med planlægningen i god tid

For at skabe en god polterabend er det vigtigt, at rammerne er i orden. I har de bedste forudsætninger for at skabe en god dag, hvis I begynder at planlægge i god tid. Som tommelfingerregel bør I gå i gang et halvt år før brylluppet.

Vælg en dag, hvor I mødes allesammen, så I kan planlægge. Start med at brainstorme og skriv så idéerne ned. Når I har nok idéer, kan I begynde at sortere til og fra. Vælg en styregruppe, der står for det praktiske, så alle ikke skal planlægge sammen. Hvis der er for mange til at koordinere, bliver det forvirrende. Vælg derfor to eller tre veninder, der står for at uddelegere opgaver og planlægge dagens aktiviteter.

#2: Hvem skal med til jeres venindes polterabend?

Det kan være svært for jer som veninder at vide lige nøjagtigt, hvem der skal med. Det er ikke sikkert, at I kender alle dem, bruden vil sætte pris på, dukker op. Hvis hun ved, at hun skal have en polterabend, kan I spørge hende, hvem hun gerne vil have med.

Skal det derimod være en overraskelse, kan I spørge gommen om, hvem der bør deltage.

#3: Budget: Hvad koster en polterabend?

Beslut jer for, hvor mange penge I vil ofte på jeres venindes polterabend. Uanset hvad, kommer I til at skulle bruge et vist beløb på mad, drikkelse, transport og aktiviteter. Det er en god idé at forventningsafstemme så tidligt i forløbet som muligt, så alle er klar over, hvad de skal bruge på polterabenden. Regn med at skulle af med mellem 500 og 750 kroner.

Læs også:  Gaveideer til kæresten: 5 gaver, der vil begejstre enhver mand

Er der ikke stemning for at bruge alt for mange penge, kan I sagtens finde på nogle fede aktiviteter, der ikke koster kassen.

#4: Hvilke lege og aktiviteter hører til venindens polterabend?

Den kommende brud skal have en god dag, så derfor bør I planlægge nogle aktiviteter, som hun godt kan lide og vil blive glad for – uanset om det bliver en stille og rolig dag i klatrehallen, eller om I ender med at skyde til måls med et luftgevær.

Er I på helt bar bund, så spørg endelig til råds i din omgangskreds. Der vil med højeste sandsynlighed være nogle, der har været til en venindes polterabend, så de kan dele ud af deres erfaringer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere