Womanizer: Alt du skal vide om det eksklusive produkt

Womanizer har langsomt men sikkert taget verden med storm, med deres innovative og eksklusive onaniprodukter til kvinder. Det der gør Womanizer helt specielle og meget innovative, er deres brug af lufttryk – Pleasure Air Technology. 

Womanizers produkter, er kendt for at give orgasmer på stribe, til kvinder over hele verden. Også de kvinder der har svært ved at nå den gyldne orgasme. De blide pulserende trykbølger, stimulerer klitoris, på en måde, hvor du undgår at påvirke den naturlige følsomhed i klitoris, netop fordi der teknisk set ikke er nogen direkte berøring.

Vidste du at der er hele 8000 nerveender i klitoris?

Hos nogle kvinder er klitoris mere blottet end hos andre kvinder, og derfor er det også forskelligt fra kvinde til kvinde, hvordan stimuleringen med Womanizer føles. En ting er sikkert, med lidt tilvænning og træning, vil du komme til at elske de intime stunder du kommer til at få med Womanizer produkterne. 

Womanizer tilbyder flere forskellige onaniprodukter, hver og en, designet til at give fantastiske klitorisorgasmer. Alle produkter har det tilfælles, at du selv kan vælge intensitetsniveauer.

Nogle produkter har op til 4 forskellige niveauer, mens andre har helt op til 12. Nogle af produkterne har også forskellige vibrationsmønstre du kan vælge imellem. En anden god ting ved Womanizer produkterne er, at de  næsten allesammen er 100% vandtætte.

Egner sig til karbad og brusebad

Derfor kan du nemt tage din stimulator med under bruseren, og nyde den blide men intense stimulering mens vandet løber ned af dig. Eller hvad med en tur i karbadet, med stearinlys og afslappende musik? Samtidig er produkterne også meget nemme at rengøre. 

Læs også:  Næseoperation: Fordele og ulemper ved operationen

Skal du stimuleres både indvendig og udvendigt, er Womanizer duo et perfekt valg for dig. Her er den øverste del en klassisk Womanizer klitoris stimulator der stimulerer med luftbølger, mens den nederste del er en kurvet dildo vibrator, der rammer dit G-punkt.

Du bliver altså stimuleret på 2 erogene zoner på samme tid, hvilket kan give dig masser af dejlige blandede orgasmer, og endda på samme tid. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere