Guide: Dette‌ ‌kan‌ ‌Botox‌ ‌hjælpe‌ ‌dig‌ ‌med‌ ‌

I dag er det så populært at skulle se yngre ud end, man reelt er. Nogle vælger at bruge rynkecreme for at mindske risikoen for at få rynker senere hen. Men det er begrænset hvor mange rynker, at en rynkecreme kan fjerne. Derfor vælger flere og flere at få Botox. Botox bruges dog ikke kun til at få rynker væk med. Botox er ikke kun for dem, der vil se yngre ud.

Så længe holder Botox

Botox hedder også Botulinum toxin type A. Men i daglig tale kalder man det for Botox. Botox er et muskelafslappende præparat. Man bruger det til at fjerne eller reducere rynker. Når man får Botox, så kan der gå op til 14 dage før, at man har det endelig resultat. Men Botox holder ikke for evigt. Man skal have det regelmæssigt, hvis man ønsker, at ens rynker skal være væk hele tiden. Det er på mange måder en god ting, da hvis man fortryder at have fået Botox, så vender ens ansigt tilbage til det normale. Man kan derfor bare lade hver med at få Botox mere, hvis man ikke ønsker det. Men nogle synes, det er en ulempe, da de gerne vil have deres problem fjernet for evigt, men det kan Botox ikke. Det er kun midlertidigt. Botox holder cirka 3-4 måneder. Derfor anbefales det, at man får Botox cirka hver 3. måned.

Dette kan du få Botox imod

Botox bruges til mange områder. Der er rynker i panden, rynker ved øjnene, som kaldes for kragetæer, smilerynker eller rynker rundt om munden. Man kan også få Botox, hvis man har nedadvendte mundvige. Det kan ofte få en til at se sur ud hele tiden, selvom man ikke er det. Men det kan man få behandlet. Men igen husk, at Botox kun er en midlertidigt. 

Læs også:  Botox-behandling: 3 overvejelser, du skal gøre dig

Hvis man har gummy smile, det vil sige, at når man smiler, så kan man se gummerne, det kan man også få behandlet med Botox. Man kan også få ens rosinhage til at gå væk med Botox, eller man kan få et læbeløft, så ens læber ser mere fylde ud. 

Giver selvtillid til mange mennesker

Det er ikke kun imod rynker, som Botox bruges til. For nogle er disse ting meget vigtige ikke at have, og det kan give dem dårlig selvtillid eller selvværd. Derfor hjælper det mange at få Botox mod ens problemområder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere