Romantisk weekend: Styrk parforholdet med et romantisk weekendophold

En romantisk weekend kan sætte skub i parforholdet
En romantisk weekend kan sætte skub i parforholdet
En romantisk weekend kan være dét, der gør, at I finder gnisten igen. Hverdagen kan hurtigt tage over, når I har børn, men det er vigtigt at huske på, at parforholdet er kernen i en familie. En romantisk weekend fra tid til anden kan i mange tilfælde være løsningen.

Romantisk weekend: Parforholdet kan hurtigt komme på prøve, når hverdagen tager over, og de lange, hyggelige weekender, hvor der ikke er andet på programmet, end at du og din partner skal nyde hinandens selskab sammen, virker som en evighed siden.

Det intime rum, der skabes, når I har tid til at nyde hinanden og pleje parforholdet, er essentielt, hvis hverdagslivet skal fungere optimalt. Et romantisk weekendophold fra tid til anden kan være løsningen, hvis I sørger for at sætte rammerne, så der rent faktisk er mulighed for at få en afslappende weekend, hvor I finder ind til kernen i jeres parforhold.

Et romantisk weekendophold kan være løsningen

Forberedning af madpakker, grædende børn, lange arbejdsdage og alt det andet, der ofte ender med at definere hverdagen hos den moderne børnefamilie, kan hurtigt gå hen og blive en hæmsko for parforholdet.

For mange par bliver både hverdage og weekender afsat til et stort sammensurium af praktiske gøremål. Det ender hurtigt med, at man tilsidesætter forholdet til fordel for børnene og alle de andre ting, hverdagen består af.

Parforholdet er vigtigt for familieidyllen, og det er vigtigt, at I sammen formår at skabe et intimt rum, hvor der er plads til at dyrke jeres kærlighed til hinanden. Løsningen kan i mange tilfælde være en romantisk weekend fra tid til anden.

Vi har så mange forskellige roller, at der ofte ikke er plads til den rolle, der i bund og grund er den vigtigste for at vores hverdag kan fungere; vores fælles intimliv. Her er et romantisk weekendophold en løsning, fordi det giver jer mulighed for at træde ud af de vante omgivelser og begive jer på eventyr – sammen som par og uden børn.

Læs også:  Hår-guide: 7 genveje til sundt og stærkt hår

Forventningsafstemningen er altafgørende for en romantisk weekend

Uanset om den romantiske weekend foregår på en lokal kro, i en dansk storby eller et sted i udlandet, så er det i mange tilfælde med til at bringe dig og din partner tættere sammen. Det kan dog også lægge et unødvendigt pres på jer begge.

Hvis I har så travlt med alle de ting, der er på programmet, kan I næsten ikke nå bare at nyde hinandens selskab. Dét, I tager afsted for, er som regel at få noget intimitet, som ikke er muligt i hverdagen, hvorfor det er vigtigt, at I afsætter tid af til blot at være jer.

Nøglen til succes for den romantiske weekend er derfor at forventningsafstemme. Beslut jer for, om I blot skal slappe af, om I skal opleve en masse ting, dyrke en masse sex eller noget helt fjerde. Det handler om at finde ind til kernen og bruge tiden dér, hvor den er bedst givet ud – på alt det, som I ikke når i løbet af hverdagen.

I skal prioritere jeres tid sammen

Der findes masser af forskellige muligheder og tilbud, som I kan gøre brug af, når I skal på romantisk weekend sammen. I kan leje en lejlighed gennem Airbnb (det kan gøres billigere med en Airbnb kupon), booke et hotel i en storby, tage på kroophold, sheltertur eller hvad end, I føler, kan gavne jeres forhold. Mulighederne er uendelige, og det handler om at vælge de helt rette rammer for en romantisk weekend.

Det er nemt at komme ud på et sidespor, hvor det kan være vanskeligt at træde ind i det intime rum sammen igen. Det er dog nemt at komme ind i det igen, hvis blot I sætter tid af til det, og her kan en romantisk weekend være dét, der er med til at tænde gnisten igen.

Læs også:  Gave til konfirmand: 5 kreative idéer til konfirmationsgaver til hende

Det er naturligvis ikke meningen, at I skal tage på et dyrt weekendophold, hver gang I skal finde hinanden, men hvis I sørger for at gøre det en gang imellem, vil I hurtigt lære at entrere det intime rum sammen igen, hvorefter det bliver nemmere at finde den frem i en ganske almindelig weekend, når ungerne er lagt i seng.

Det romantiske weekendophold minder jer om gnisten

Det handler om at finde ind til kernen af dét, der gør, at I mærker, at hverdagen kommer på afstand. En kæresteweekend er en god løsning, der gør, at du og din partner finder ind til jeres fælles rum, hvor I har plads til at hygge jer sammen, få talt ud om tingene og bare være sammen, uden der er andet på programmet.

Det er vigtigt, at I finder ud af, hvad der giver jeres kærlighedsliv en gnist, og det gøres bedst, når I har tid til at fokusere på intet andet end dét. På et romantisk weekendophold er der plads til ro, nærvær, tid og samtaler, hvor I finder hinanden igen.

Forskning har vist, at når par gør ting sammen som eksempelvis at tage på en romantisk weekend, mærker man sig selv, hvilket bringer både gnisten og intimiteten tilbage. Det er et lille eventyr, der er med til at skabe dynamik og liv.

Det er helt ok, at lade børnene blive passet

Mange forældre kan have svært ved at overlade ansvaret for børnene til andet – og det kan da også være vanskeligt i starten. Det handler dog om at prioritere, og hvis vi hele tiden er opmærksomme på børnene, glemmer vi hurtigt hinanden.

Læs også:  Blomsternes kraft: Hvorfor blomster er den ultimative gestus af påskønnelse

Det er naturligvis nødvendigt, at man er meget sammen med barnet i de første leveår, men der kommer et punkt, hvor det er helt okay at få barnet passet, så I kan finde tid til at dyrke jeres parforhold – uanset om det er i en weekend eller bare for en enkelt aften.

Dog er det værd at huske på, at parforholdet er en væsentlig del af dét at være en familie. Hvis ikke parforholdet fungerer, går det udover resten af familien, hvorfor det er vigtigt at pleje parforholdet fra tid til anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere