Sommermode: 5 tendenser, der bliver store i sommeren 2020

Sommeren er allerede på fuldt blus, og det betyder nye tendenser. Herunder får du indblik i 3 modetendenser, der kommer til at definere denne sommer.

Sommeren er over os, og det betyder, at du skal til at klæde dig i mindre tøj for at kunne udstå varmen. Sommermoden varierer fra år til år, og 2020 er ingen undtagelse. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal iklæde dig, hvis du vil være med på moden i år, følger herunder en række tips til de tendenser, der kommer til at definere sommerens mode.

#1: Bæredygtighed

Den absolut største mode, som ikke alene kommer til at definere denne sommer, men formentlig hele det kommende årti, er bæredygtighed. Det er ikke længere nok, at tøjet er økologisk – det skal være bæredygtigt.

Bæredygtighed er en del af mange modebrands den dag i dag, og tendensen kommer kun til at vokse. Hvis du ønsker at være med på moden, skal du vælge nogle af de brands, som producerer deres kollektioner af genbrugsmaterialer og naturlige fibre.

#2: Oversized fit

Vi skal ikke mange år tilbage, før moden dikterede, at tøjet skulle sidde så stramt som muligt. Sådan er det ikke længere, da oversized fit er kommet på mode. Det betyder ikke, at du skal gå i stort tøj, men overdelen må gerne være baggy.

Skovmandsskjorten, som tidligere kun har været forbeholdt mændene, er i høj grad blevet en hverdagsitem hos kvinderne også. Den skal helst ikke sidde for stramt, men faktisk være et par numre for store.

Så kan du have den rundt om livet, hvis det er for varmt til at have den på – det gør jo ikke noget, at du har noget til at holde varmen med ud på aftentimerne, hvor solen ikke længere står så højt på himlen.

Læs også:  Guide: Sådan finder du den helt rigtige gave til kvinden i dit liv

#3: Sandaler

Sandaler vil altid være på mode om sommeren – men ofte mere af nød end af gavn. Det kommer dog til at se anderledes ud i år, hvor sandalen ikke længere er et nødvendigt item, vi påfører os, fordi det er praktisk, men fordi det ser hamrende godt ud.

Samtidig er det muligt at få sandaler, der både er praktiske, ser godt ud og er komfortable til få penge. Se udvalget af Aerosoft-sandaler her, hvis du er på udkig efter et par prisvenlige, men lækre sandaler, som du næsten ikke kan mærke, du har på.

#4: Pistaciegrøn

Pistaciegrøn er en farve, som for alvor er blusset op i det globale modebillede. Det er en farve, der leder tankerne over på lækker, frisk og naturlige pistacie-is. Den er et fremragende alternativ til de primærfarver, som ellers har stjålet opmærksomheden.

Farven går godt til de fleste items, og du kan med fordel investere i en løs, let og lækker sommerkjole, som kan stjæle opmærksomheden, uanset hvor du tropper op. Herudover duer den til stort set alle andre items, så længe du skruer ned for den øvrige farvepallette.

Vi skal ikke kunne sige, om det er en farve, som er dukket op i kølvandet på den grønne omstilling, men ikke desto mindre er den her – og den kommer til at være markant i modebilledet denne sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere