Tab dig hurtigt: 3 tips til at komme af med de overflødige kilo hurtigt

Tab dig hurtigt: Se her, hvordan du når din drømmevægt.
Tab dig hurtigt: Se her, hvordan du når din drømmevægt.
Vil du tabe dig hurtigt? En effektiv slankekur, der hurtigt giver resultater, er med til at holde motivationen oppe. Her får du 3 gode råd til, hvordan du taber dig hurtigt.

Resultaterne ved en slankekur er ofte lang tid undervejs, og det kan være vanskeligt at holde dig motiveret, hvis ikke der er gevinst. Bare rolig, der er råd at hente, hvis du vil tabe dig hurtigt. Herunder får du en række tips til, hvordan du kommer i form og taber dig på kort tid.

Slankekuren er ofte associeret med en pinefuld og langsommelig proces, hvor resultaterne tager lang tid om at blive synlige. Det påvirker din hverdag og livsstil, hvis du skal spise sundt og træne et par gange om ugen, men hvis du er vedholdende, kan du opleve resultater hurtigt.

#1: Alliér dig med en personlig træner

Forskellen på at tage i fitnesscenteret på egen hånd og få hjælp af en personlig træner er stor. I fitnesscentret er du som regel overladt til dig selv, medmindre du deltager i holdundervisning. Uanset hvad, kræver det, at du har forstand på, hvad du laver, og det kan være svært at opnå resultater, hvis du er nybegynder.

Vælger du en personlig træner, der kan hjælpe dig med at nå dine mål, vil du få råd og vejledning, både når det kommer til selve træningen, men også i forhold til din kost og livsstil. En personlig træner tager udgangspunkt i dig, din krop, din kondi og dine drømme.

Du får et skræddersyet program, der understøtter de mål, I er blevet enige om, så du har en guide til, hvordan du taber dig hurtigt, komme i form, opbygge musklerne eller hvad dit mål er. Samtidig får du en kostplan, du skal følge, så du får mest muligt ud af træningen.

Læs også:  Bliv blogger: 4 tips til, hvordan tjener penge på din blog

Hos personlig træner Sebastian Lundberg kan du vælge mellem forskellige programmer, der matcher dine ønsker. Uanset, omdet er muskelopbygning, vægttab, kostvejledning, at komme i form eller en kombination af alle, du drømmer om, så har du mulighed for at vælge et program, der er skræddersyet til præcis dit behov.

#2: Tab dig hurtigt ved at indtage færre kalorier, end du forbrænder

Selvom motion og fysisk aktivitet har en stor indflydelse på, om du kommer til at tabe dig hurtigt, så er kosten dét, der er afgørende. Faktisk er det ganske simpelt – du skal indtage færre kalorier, end du forbrænder.

Det er virkelig så simpelt, men alligevel kan det være vanskeligt, da det kræver, at du vejer din mad og fører regnskab over, hvor mange kalorier du indtager, hvis du vil være sikker i din sag.

Selvom det lyder som en ordentlig omgang, så er det her, den helt store gevinst er at hente, da den eneste måde, du taber dig på, er ved at indtage færre kalorier, end du indtager – eller at forbrænde de ekstra kalorier, du indtager, ved at dyrke motion.

#3: Prøv 5:2-kuren

Du har garanteret forsøgt dig med adskillige slankekure med mere eller mindre vellykkede resultater. Det kan være svært at holde motivationen, hvis man samtidig skal vinke farvel til alt det, man godt kan lide at indtage. Her kommer 5:2-kuren ind i billedet.

Med 5:2-kuren kan du, ved delvist at faste og holde dit kalorieindtag på 500 kalorier to dage om ugen, imens du på de øvrige dage spiser dét, du er vant til, taber du dig lettere end ved en almindelig slankekur.

Læs også:  Sådan arrangerer du den perfekte vinaften for dine veninder

Sådan skal du spise under 5:2-kuren

På almindelige dage: På de dage, hvor du ikke faster, spiser du den kost, du normalt indtager i løbet af en dag. Selvfølgelig uden alt for mange tomme kalorier og søde sager. Det handler om, at du indtager den mængde kalorier, du normalt indtager, uden du tager på.

På fastedage: Du faster to dage om ugen under kuren. På de dage, hvor du faster, spiser du kun to måltider om dagen; frokost og aftensmad. Dine måltider må hver især bestå af 250 kalorier, når du er kvinde. Mænd må indtage 300 kalorier. Du vælger selv, hvornår dine to fastedage skal falde på ugen, så længe de ikke lægger i forlængelse af hinanden. Sluk tørsten med vand, te eller kaffe.

I takt med at du følger kuren, vil du opleve, at du taber dig. Det skyldes de dage, hvor du faster. Når du spiser almindeligt på de dage, hvor du ikke faster, sikrer du, at du ikke tager på, imens du taber dig ved at indtage et minimalt antal kalorier på de to ugedage, hvor du faster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like