Køb dine HAY kasser hos Little Happy

De smukke HAY kasser har taget landet med storm, og du finder ikke mange hjem, hvor der ikke står bare en enkelt HAY kasse. HAY kasserne kan bruges til alverdens ting, de er nemlig ikke bare flotte, de er også enormt praktiske.

De smarte foldekasser kan bruges i hele hjemmet, og til mange forskellige formål. Hvis du tit har problemer med at få organiseret hjemmet, eller børnenes legetøj flyder lige meget hvor meget i rydder op, så kan HAY kasserne være en hjælpende hånd. HAY kasserne er nemme for både børn og voksne at håndtere, og så er de nemme at opbevare når de ikke er i brug.

www.littlehappy.dk/hay-kasser finder du et bredt udvalg af de populære foldekasser, som med garanti vil pynte i dit hjem. HAY kasserne kommer i de mest fantastiske farver, som kan være med til at sætte lidt kulør på hjemmet. HAY kasserne kan nemt kombineres i både farver og størrelser, så du har mange forskellige opbevaringsmuligheder i hjemmet. Hos Little Happy kan du spare mange penge på dine HAY kasser, og derfor er der ingen tvivl om, at de populære foldekasser skal købes der.

Sådan kan du bruge dine HAY kasser

Der er faktisk ikke grænser for, hvad du kan bruge dine HAY kasser til. HAY kasserne er ikke udelukkende en opbevaringsboks, de er så meget mere end det. Der er ikke et rum i hjemmet, hvor en af de smarte foldekasser ikke kan bruges. Det smarte ved HAY kasser er, at når de ikke er i brug, kan de nemt foldes sammen så de næsten ikke fylder noget, så er de nemme at opbevare fordi de ikke tager så meget plads. Samtidig giver HAY kassernes enkle udtryk også et enormt godt overblik over, hvad i opbevarer i de forskellige kasser, og på den måde ved i altid at i har hvad i skal bruge, lige ved hånden. Du kan for eksempel bruge dine HAY kasser:

Læs også:  Støtte til din aktive livsstil: Den vitale rolle af sports-BH'er til kvinder

Ved puslepladsen – Man bruger rigtig mange timer ved puslepladsen, når man får en lille ny. Det lille barn kan hurtigt blive utålmodigt, når han eller hun ligger på sin puslepude, og så er det rart at have alt hvad man skal bruge lige ved hånden, samtidig med at det er organiseret. HAY kasserne sætter et flot og organiseret præg på puslepladsen, så har du mere tid og overskud til at pludre løs med den lille og pusletiden bliver mindre stressende for jer begge.

⦁ Til legetøj – Det kan være lidt af en udfordring, at holde styr på alt børnenes legetøj. Lige meget hvor meget man rydder op, ser der stadig rodet ud. Med de smarte foldekasser kan du organisere dit barns legetøj, så dit barn nemmere kan overskue hvor hans eller hendes legetøj er henne på børneværelset. De populære HAY kasser kan være med til at bringe lidt farve på børneværelset, fordi du og dit barn kan kombinere alle farverne, lige som barnet kan lide dem.

Som skoreol – De smarte foldekasser kan bruges på så mange kreative måder, at der faktisk ikke er grænser. HAY kasserne kan stables ovenpå hinanden, og ved at klappe den ene ende ned på kasserne og stable dem, kan de bruges som en unik og sjov skoreol. Det er en fin og enkel måde at benytte foldekasserne på, samtidig med at jeres nye skoreol har et enkelt og flot udtryk.

I entreen – Om vinteren kan det være svært at holde styr på alle børnenes huer og vanter, men med en HAY kasse har i en smart og flot måde at opbevare det hele på. HAY kasserne giver lidt farve i entreen, samtidig med at børnenes huer og vanter er samlet på ét sted.

Læs også:  Vågner du op hver morgen med tandpine? Læs her, hvad du kan gøre

HAY kasser i flere størrelser

De populære foldekasser kommer i hele 3 forskellige størrelser, så der med garanti er en der passer til lige netop jeres behov. HAY kasserne findes i både small, medium og large og i et væld af smukke og rolige farver. En HAY small måler 27x17x11 cm, og er blandt andet rigtig gode at bruge ved puslepladsen, hvis i har en pusleplads med hylder. HAY medium måler 40x30x15 cm, og er rigtig gode, når børnenes legetøj skal opbevares. HAY medium kan indeholde meget legetøj, samtidig med at de ikke bliver for store til at børnene selv kan betjene dem. HAY large er den store foldekasse, og måler 40x60x16 og er rigtig god til at have under sengen på børneværelset, hvor der også kan opbevares meget legetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
smuk-brudebuket
Læs mere

Personlige brudebuketter der matcher præcis dine ønsker

Det er måske nok den vigtigste buket i en kvindes liv, og den buket, der vil fremkalde de dejligste minder ved synet af den. Det er naturligvis brudebuketten vi taler om. En buket, der kan rumme mange følelser og se ud på mange forskellige måder, så den matcher lige præcis den stil og personlighed, bruden har.
Læs mere